Naša ponudba je sedaj še dostopnejša. Nudimo vam možnost nakupa na obroke z ugodnimi LON krediti, ki smo jih za vas pripravili v sodelovanju s Hranilnico LON.

LON kredit lahko pridobite hitro in enostavno, direktno na našem prodajnem mestu. Omogoča vam plačilo izdelka na do 36 obrokov in do vrednosti 3.000,00 EUR.

peleti briketi plačilo na obroke

Potrebna dokumentacija:

  • osebni dokument (osebna izkaznica, potni list ali novo vozniško dovoljenje)
  • izpisek prometa po TRR za zadnji mesec (Dokazila, ki so dovoljena: zadnji bančni izpisek, ki ga je stranka prejme na dom; izpis prometa, ki ga izda banka na prošnjo stranke; Vloga za posredovanje podatkov o prilivih in odlivih na transakcijskem računu ali izpisek iz elektronske banke – vsi dokumenti razen bančni izpisek, ki ga stranka prejme na dom, morajo biti NUJNO podpisani in ožigosani s strani banke)
  • zadnja plačilna lista
  • BA kartico
  • davčna številka
Lon kredit obročno plačevanje peleti briketi
peleti briketi plačilo na obroke NLB

Enostavno in ugodno do izpolnitve vaših želja, z LON kredit-om!

Podjetje na podlagi Pogodbe o kreditnem posredovanju opravlja storitve kreditnega posredovanja za hranilnico, in jih po pooblastilu hranilnice lahko opravlja na način, da strankam ponuja in predstavlja kredite ter jim pomaga v postopkih pred sklenitvijo kreditne pogodbe, pri čemer pa ni pooblaščen za sklepanje kreditnih pogodb s strankami.